LUXURY PARASOLS & INTERIOR PRODUCTS

HOTEL PROJECTS | RETAIL | WHOLESALE

A New way of outdoor living!

Welcome to Todo Bien. We are a modern company based in the Netherlands, specialized in high quality outdoor furniture and umbrellas for hotels, restaurants and beach clubs.
 
As Todo Bien we are proud of the different collections. Our furniture collection of high quality teak of course, but also our collections of polyester outdoor rope and aluminium furniture. It goes without saying that our trusted collection of parasols is the pride of the collection. Our own hand-knotted parasols and the popular Bali parasols.
The furniture we supply is customizable in design, colour and fabrics (custom made). Take a quick look at our catalogue and get inspired! If you have any special wishes you can always contact us without any obligation. contact met ons opnemen.
Cabana Todo Bien

OUR ONLINE COLLECTION

U kunt in onze webshop eenvoudig uw parasol bestellen in gewenste kleur en maat. Alle parasols en parasolvoeten worden binnen 5 werkdagen verstuurd via DHL of DPD. Indien u speciale wensen heeft kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

About us

 

De geschiedenis van Todo Bien begint in 2015 bij de eigenaren van het bedrijf, Koen en Petra. Tijdens een rondreis door Azië spotten ze meerdere bijzondere parasols. Door de interesse die dit bij hun wekt, raken ze in gesprek met de lokale bevolking en al snel ontstaat het idee om te gaan onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om deze parasols in Nederland te introduceren. Dat is het begin van het huidige succes, want de parasols blijken in Nederland en Europa nog onbekend, maar zijn direct een schot in de roos!

De naam Todo Bien is geïnspireerd op wat Koen en Petra op Bali ervaren, alles is leuk (mooi), de letterlijke vertaling van de naam van het bedrijf. En die ervaring met al het moois wat Bali te bieden heeft, is de start van een bijzondere samenwerking met lokale vaklieden. Door de ideeën en ontwerpen van Todo Bien te combineren met de plaatselijke ambacht, ontstaan unieke parasols van materialen die nog niet eerder zijn toegepast, waaronder handgeknoopte touwparasols. Dit nieuw type parasol blijkt voor de internationale hotel- en restaurantwereld een ware eyecatcher. De parasols ademen zon, zee en strand uit, iets wat perfect past bij de sfeer die men wilt uitstralen om hun klanten een geweldige tijd te laten beleven. Door de natuurlijke uitstraling wordt het materiaal touw een basisingrediënt. In eerste instantie door het gebruik op de parasols, maar uiteindelijk ook door dit milieuvriendelijke materiaal te verwerken in diverse soorten outdoor meubels. Hiermee ontstaat een bijzonder exclusieve uitstraling die heeft geresulteerd in de huidige touw collectie van meubels en parasols!

De eigenaren zien in de naam Todo Bien het kloppend hart van hun bedrijfsfilosofie: alles wat wordt aangeboden dient zich van andere aanbieders te onderscheiden. Niet alleen in uitstraling, maar ook in materialen en kwaliteit. Met dit principe wordt de basis gelegd van het huidige aanbod van bijzondere producten. Koen en Petra reizen meerdere malen per jaar naar Indonesië voor inspiratie, maar ook om de kwaliteit te waarborgen. Uiteindelijk wordt op Bali en Java een eigen productieteam opgezet, zodoende verzekerd te zijn van een continue kwaliteit van materialen en vakmanschap. Samen met dit team werken ze hun onuitputtelijke bron van inspiratie steeds verder uit, zodat Todo Bien hun klanten kan blijven verrassen met hun bijzondere collecties van touw, teakhout, bamboe en gedroogde waterhyacint.

Vandaag de dag ontwikkelt en verspreidt Todo Bien het merk over de hele wereld! Het team werkt met veel enthousiasme en harmonie samen en doet elke dag haar best om alle klant 100% tevreden te stellen en te houden door “al het moois” dat Todo Bien te bieden heeft.

Scroll to Top