fbpx

Projecten & Groothandel

Todobien levert projecten op maat voor de zakelijke en particuliere markt. We werken graag samen met interieur ontwerpers, weddingplanners, hotel en restaurant houders om uw opdracht tot een succes te brengen.

Hotel The Nautilus Malediven

Bestelling op maat

De parasols en meubels van Todobien zijn leverbaar in bijna ieder gewenste kleur en formaat. Alles kan naar u wens/huisstijl worden aangepast. LET WEL OP: bestel de meubels of parasols tijdig, onze producten worden handgemaakt in Indonesië.

Wil je op basis van groothandel bij ons willen inkopen dan kan dat. Je kunt een afspraak maken om je wensen te bespreken. Groothandelsprijzen kunnen wij alleen bieden op basis van orderplaatsing!

Vraag onze digitale brochure aan of neem contact op.

Screenshot_20191024_110807 (1)

CATALOGUS

We krijgen meerdere malen per jaar nieuwe producten in onze collectie. Vraag daarom regelmatig onze nieuwe catalogus op.

Vraag onze digitale brochure aan of neem contact op.

AGENTSCHAP

We hebben het agentschap van een bedrijf op Bali en Java. We hebben veel ervaring opgebouwd met de invoer van producten uit Indonesië. We bezoeken het land meerdere keren per jaar en kunnen de gewenste producten voor u importeren. We regelen het hele traject tot en met de levering op uw adres.

We horen graag in welk product/producten u geïnteresseerd bent en we maken een vrijblijvende scherpe offerte.

Alvast bedankt voor uw reactie!

Bono Beach Marbella
Scroll naar top