Projecten & Groothandel

Todobien levert projecten op maat voor de zakelijke en particuliere markt. We werken graag samen met interieur ontwerpers, weddingplanners, hotel en restaurant houders om uw opdracht tot een succes te brengen.

foto projecten Todo Bien homepage

Bestelling op maat

De parasols zijn leverbaar in bijna ieder gewenste kleur en ook de ornamenten (hangers) zijn naar wens te bestellen. Alles kan naar u wens/huisstijl worden aangepast. LET WEL OP: bestel de parasols tijdig, de parasols worden handgemaakt op Bali.

Wil je op basis van groothandel bij ons willen inkopen dan kan dat voor de voorjaars/zomercollectie 2019. Je kunt een afspraak maken om je wensen te bespreken. Levering is volgens verwachting vanaf medio maart 2019. Groothandelprijzen kunnen wij alleen bieden op basis van orderplaatsing!

Vraag onze digitale brochure aan of neem contact op.

AGENTSCHAP

We hebben het agentschap van een bedrijf op Bali en Java. We hebben veel ervaring opgebouwd met de invoer van producten uit Indonesië. We bezoeken het land meerdere keren per jaar en kunnen de gewenste producten voor u importeren. We regelen het hele traject tot en met de levering op uw adres.

We horen graag in welk product/producten u geïnteresseerd bent en we maken een vrijblijvende scherpe offerte.

Alvast bedankt voor uw reactie!

Creeër een schaduwrijke omgeving