Retourbeleid

Hieronder leest u ons retourbeleid

Todo Bien bezorgt bestellingen wereldwijd via de pakketservice van DHL. Hiermee bieden we u de mogelijkheid om uw bestelling te volgen en te traceren. Na uw order ontvangt u van DHL een email met ontvangstbevestiging, waarin een tracking nummer staat vermeld. Met dit nummer kunt u uw pakket online volgen. De verzendkosten zijn voor u gratis bij het plaatsen van een bestelling bij Todo Bien van alle parasols binnen Nederland.

Mocht u na ontvangst van uw product erachter komen dat het misschien toch niet de juiste kleur is? Geen probleem, dan kunt u hem omruilen voor een ander artikel of ervoor kiezen uw aankoopbedrag retour te ontvangen.

Ruilen of het aankoopbedrag retour ontvangen kan wanneer de gekochte items binnen 14 dagen retour bij Todo Bien zijn ontvangen. Voorzie het retourartikel met uw naam en adres zodat wij het bedrag makkelijk kunnen crediteren.

Retour kosten zijn voor eigen rekening. Wij raden aan om het verzendbewijs van de retourzending goed te bewaren, aangezien Todo Bien niet verantwoordelijk is voor het niet (tijdig) ontvangen van de items.

Mochten er vragen zijn, kunt u ons bereiken op info@todobien.nl en wij beantwoorden de mail binnen 24 uur.

Retouren worden alleen geaccepteerd binnen 14 dagen na ontvangst, in originele verpakking en uiteraard ongebruikt.

U dient zelf uw pakket te retourneren naar ons en zullen geen verzendkosten vergoeden hiervoor.

Scroll naar top